Şehir eşkıyaları kaza yaptı

TAKİP ET

Olay yerine tam zamanında yetişen polis Karaman'da bir şahısı şok vererek kaçırmak isteyenlere müdahale etti

Olay yerine tam zamanında yetişen polis Karaman'da bir şahısı şok vererek kaçırmak isteyenlere müdahale etti.

Gece 01:50 sıralarında çalan polisin telefonunda zor durumda olduğunu bildiren bir şahıs vardı.

Üstelik şahıs telefonunu açık tutarak bulunduğu ortamda yaşanan tartışma seslerini de polise dinletmişti.

Polis ekibi hemen olay yerine hareket etti. Beyazkent Mahallesi civarına geldiğinde polis ekibinin karşısından bir otomobil hızla geliyordu.

Polisin dur ihtarına uymayan araç kaçınca kısa bir kovalamaca yaşandı. Peşine düşen polis ekibinden kurtulmaya çalışan sürücü süratle kaçmaya çalıştığı sırada refüje çarparak kaza yaptı ve yakalanmaktan kurtulamadı.

Araç içindeki şüpheliler ޞ.K., İ.A. ve mağdur M.D. araçtan yaralı olarak çıkarıldılar.

Mağdur M.D. ifadesinde şüphelilerle arasında herhangi bir husumetin bulunmadığını, ޞ.K.'ın daha önce bir kaç kez sebepsiz yere kendisini darp ettiği halde şikayette bulunmadığını söyledi.

Olay saatinde ikametinde bulunduğu sırada şüphelilerin evine geldiğini söyleyen M.D., ޞ.K.'ın "Niye telefonlarıma bakmıyorsun?" diyerek kendisine küfür ettiğini, elindeki şok cihazını kendisine tutarak şok vererek zorla aracına bindirdiğini ve araç içinde de kendisine şok vermeye devam ettiğini, ekmek bıçağını kendisine doğrultarak tehdit ve darp ettiğini, bir yakıt istasyonundan aldıkları otogaz ücretini kendisine ödetmeye çalıştığını ancak kabul etmediği için yine şok verdiğini, polisin takip etmesi nedeniyle ޞ.K.'ın paniğe kapılarak aracın kontrolünü kaybederek kaza yaptığını beyan etti.

Polis araç içerisinde yaptığı aramada 1 adet tüfek, tüfeğe ait şarjör, şarjör içinde 4 adet dolu fişek, 1 adet bıçak ve 1 adet şok cihazını ele geçirdi.

ޞüpheli ޞ.K.'ın ifadesinde şahısa şaka amaçlı bir kaç kez şok cihazını tuttuğunu, ehliyeti olmadığı için polisten kaçtığını ve suçlamaları kabul etmediğini, araçta bulunan tüfek ve malzemelerin kendisine ait olduğunu söylediği öğrenildi.

ޞ.K. aynı gün sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

beyazkent mahallesi bıçak darp dur ihtarı ekmek bıçağı fişek Karaman küfür otogaz polis şarjör şok cihazı tehdit tüfek