Şehadetinin yıl dönümünde sözünü tuttu

TAKİP ET

Hakkari'de hain terör saldırısı ile şehit düşen Oğuzhan Küçük'ün babası Alaaddin Küçük, şehit haberini aldığında verdiği sözü, yıl dönümünde tuttu

Hakkari'de hain terör saldırısı ile şehit düşen Oğuzhan Küçük'ün babası Alaaddin Küçük, şehit haberini aldığında verdiği sözü, yıl dönümünde tuttu.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi, Tekeli üs bölgesinde bebek katili terör örgütü PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit düşmüştü 22 yaşındaki Oğuzhan Küçük.

Oğlunun şehadet haberini alan, baba Alaaddin Küçük'ün ilk sözü "Oğlum nöbet yerinde şehit olmuş. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? Ben buna üzülmem! Ayıp olmasa; güler, oynarım! Şu an havaya 3 el ateş ederim" olmuştu. Vatan sevgisi ile çarpan yüreğiyle söylemişti bu sözleri. Baba Alaaddin Küçük şehit oğluyla gurur duydu bugüne kadar da. Ve bir bakıma şehit oğluna verdiği sözünü de unutmadı.

Şehit Sözleşmeli Er Oğuzhan Küçük'ün şehit düştüğü haberini aldığı gün söylediği "havaya 3 el ateş ederim" sözünü, şehadetin yıl dönümünde tuttu baba Alaaddin Küçük.

Dualarla, mevlidlerle, hatimlerle andığı şehit oğlu Oğuzhan Küçük, bu aziz vatan uğruna canlarından vazgeçen Şehit Özel Harekat Polisi Muhammed Ali Mevlüt Dündar, Şehit Uzman Çavuş Mehmet Kızılca, Şehit Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan, Şehit Uzman Çavuş Şükrü Ünlü, 15 Temmuz Şehidimiz Muhammed Yalçın ve memleketimizin her köşesinden şehit düşmüş, ismini sayamadığımız binlerce vatan evladı için 3 el ateş etti baba Alaaddin Küçük.

Allah tüm şehitlerimizin ruhlarını şad eylesin...

15 Temmuz Şehidi Alaaddin Küçük Hakkari Muhammed Yalçın Oğuzhan Küçük Ömer Doğan pkk Şehit şehit haberi Şehit Özel Harekat Polisi Muhammed Ali Mevlüt Dündar Şehit Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan Şehit Sözleşmeli Er Oğuzhan Küçü Şehit Uzman Çavuş Mehmet Kızı