"Seddülbahir Yahya Çavuş" pazartesi sahnelenecek

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu'nda sahnelenecek olan oyun 27 Mart 2017 Pazartesi günü tek seans olarak sahnelenecek

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi 15 Temmuz Konferans Salonu’nda sahnelenecek olan oyun 27 Mart 2017 Pazartesi günü tek seans olarak sahnelenecek.

Ücretsiz olarak izlenecek olan, Erkay Yavuz’un yazıp yönettiği 70 dakikalık oyunda; Kerem Tanık, Yüksel Molla, Erkay Yavuz, Güner Elmas, Halis Genç, Emre Gümüş, Yılmaz Calayır ve Çağatay Dörtyıldız rol alıyor.



Çanakkale Savaşı’nın seyrini belirleyen, İngilizler’e karşılarındaki ordunun hafife alınmayacak kadar çetin bir ordu olduğunun ilk işaretlerini karaya ayak bastıkları ilk noktada hissettiren üç askerin, altı düşman taburuna karşı, on saat korkusuzca verdiği amansız direnişi anlatılan oyun saat 20:00'de başlayacak.

15 Temmuz Konferans Salonu Çağatay Dörtyıldız Çanakkale Savaşı Emre Gümüş Erkay Yavuz Güner Elmas Halis Genç karamanoğlu mehmetbey üniversitesi Kerem Tanık Yılmaz Calayır Yüksel Molla