Sebep yok ama kavga hep var

TAKİP ET

Karaman'da çıkan kavgalarda mağdurların kavgaya sebep olmadığını söylemeleri dikkat çekiyor

Karaman'da çıkan kavgalarda mağdurların kavgaya sebep olmadığını söylemeleri dikkat çekiyor.

Belki ısınan havaların verdiği gerginlik, belki ülke gündeminden kaynaklanan aylardır düşmeyen tansiyon ile kavga ve darp olaylarında gözle görülür artış yaşanıyor.

Hemen hergün kimi zaman trafikteki yol verme - vermeme tartışması, kimi zaman eski bir tartışma Karaman'da pek çok kavganın çıkmasına sebep olarak gösteriliyor.

Ancak sebep gösterilemeyen kavgalar da yok değil.

Ahiosman Mahallesinde çıkan kavgada aralarında hiçbir sorun bulunmayan şahısların kavgasında 1 şahıs darp edildi.

İsmetpaşa Caddesinde bir banka önünde, daha önceden tanıdığı fakat aralarında herhangi bir husumet bulunmadığını belirten M.M.E.'nin iddiasına göre M.T. adlı şahıs arkasından gelerek durup dururken kendisini darp etti.

Polis şüpheli M.T.'nin ifadesini aldığında ise, kendisine küfür ettiği için şahısa yumruk attığını beyan ettiğini bildirdi.

Diğer bir olay Kazımkarabekir'de yaşandı.

Subaşı Mahallesinde çıkan kavgada darp edilen A.M.K. adlı şahısın iddiasına göre, bir arkadaşı ile birlikte tatlı su çeşmesinden su doldurduğu esnada, T.K. isimli şahıs yanlarına gelerek küfür ederek saldırıp, kendisini darp etti.

ޞahısı tanıdığını ve aralarında bir sorun bulunmadığını, kendisini niye darp ettiğini bilmediğini söyleyen şahıs T.K.'dan şikayetçi oldu.

Polis T.K. adlı şahısın firari olduğunu, olayla ilgili tahkikatın sürdüğünü bildirdi.

Ahiosman Mahallesi darp ismetpaşa caddesi Karaman kavga kazımkarabekir küfür polis Subaşı Mahallesi