Scivation Xtend BCAA Supplement incelemesi

TAKİP ET

Sporcuların ihtiyaç duyduğu en önemli şey sağlıklı kaslara sahip olmaktır

Sporcuların ihtiyaç duyduğu en önemli şey sağlıklı kaslara sahip olmaktır. Ancak bunu da yalnız spor yaparak gerçekleştiremeyeceklerinin farkındadırlar. Bunun içinde BCAA’lara büyük önem verirler bugün size bahsetmek istediğimiz ürün daha önceden tombul bir kutu içerisinde satılan ancak sonrasında kutusunu yenileyerek daha uzun bir kutuya dönen ve de beyaz renkli Türkiye’de satışa sunulmuş olan Scivation Xtend. BCAA’ların satış rakamlarına baktığınız zaman ürünü en fazla satış yapılanlar listesinde de görebilmeniz mümkündür. Ancak yazımızda bu ürünün bu ilgiyi hak edip etmediğini de değerlendirme sonucumuza almak istedik. İlk önce ürünün içeriğini tanıyarak başlayalım yazımıza.

Scivation Xtend İçeriği

Piyasada satılan standart BCAA’lar içerisinde içeriği yönünden hayli kalabalık olan bir ürün. Bir ölçeği dahi 12,5 gr. gibi yüksek bir değere sahip. Bir seferde aldığınızda 7gr BCAA ve 2,5 gr glutamin içeriyor. Bundan 5-6 ay öncesine baktığınız zaman ürünün içeriğinde bulunan Citrulline Malate yasaklanmış bu nedenle de bu kutuda bu madde eklenmemiş. Bunun yanı sıra ürünün içerisinde bulunan asidik düzenleyici E330, E296, ve renklendirici E129’e takılanlarda var. Bunlar bilindiği üzere kimyasal ancak size şunu söyleyebilirim ki bir marketten alacağınız cips ya da sosun içeriğinde de bu madde var bu nedenle de bu kimyasalın masum olduğunu bilmenizi isterim. Yani bunu sorun etmeye değmeyecektir.

Scivation Xtend Üretici Firma

Ürün ilk kez Amerika’da satışa sunuldu ancak orada diğer ürünler kadar ilgi görmedi. Bunu ülkemiz için de söylemek mümkün fakat üretici firmanın profiline baktığımızda yenilikçi olduklarını görebiliyoruz. Firma ürünlerinde yüksek ham madde garantisi ve kalitesi vadediyor.

Scivation Xtend Karıştırılabilirlik

Ürünü çok rahat bir şekilde karıştırabiliyorsunuz. Bunun için ise herhangi bir kap tercihini size sunmuyor. Ürünü su ya da süt ile karıştırdınız ancak 30-40 dakika sonrasında dibe doğru çökme olduğunu görebilirsiniz. Bu yüzden de içmeden önce bir kez daha karıştırmanızı tavsiye ediyorum. Kaldı ki zaten karışımı yaptığınızda hemen tüketeceğinizi varsayıyoruz.

Scivation Xtend Tadı

Türkiye’ de satışa sunulan ürünün aroması yalnızca karpuz ve de limon şeklinde. Her kutuda da bu ürünlerin tadı yoğun bir şekilde alınabiliyor. Fakat bazı insanlar için tadın biraz daha ön planda olduğunu düşünecek olursak karpuz ya da limon konusunda tadın fazla geldiğini düşünüyorsanız yarım litre suyun içerisine karıştırarak bu tadın biraz daha etkisiz hale gelmesini sağlayabilirsiniz. Bu arada size tavsiyemiz karpuzlu olan ürünü sütle karıştırabilirsiniz oldukça güzel bir tat ortaya çıkacaktır.

Scivation Xtend Performans

Ürünü kullanarak tam anlamda performans artışı bekliyorsanız o zaman size tavsiyem BCAA ve de glutamin’i ayrı ayrı ve de aromasız olarak kullanmanız. Çünkü burada kafama takılan soru ürünün içerisinde sıfır şeker olmasına karşın nasıl bu kadar tatlı olabileceğidir. Bazı kullanıcılar ürünün içeriğinde şeker değil ancak tatlandırıcı olduğunu söylüyor. Bu elbette tercih meselesidir, genelde BCAA’ların tadı pek güzel olmadığından aromalı olanları da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Scivation Xtend Fiyat

Ürün piyasa da 129 TL’ ye satılıyor, bana sorarsanız her anlamda kullanılabilir bir besin takviyesi. Birim olarak bakarsanız yaklaşık olarak 4,3 TL’ye geliyor.

Ürünü daha detaylı incelemek için: https://www.aloprotein.com/scivation-xtend-384-gram

aloprotein.com BCAA Citrulline Malate glutamin Scivation Xtend