Sapık baba cezaevinde

TAKİP ET

Öz kızı N

Öz kızı N.K.'ye (10) cinsel istismarda bulunduğu ve bununla da kalmayıp, eşiyle cinsel ilişkiye girdiği sırada N.K'yı izlemeye zorladığı iddiasıyla gözaltına alınan baba G.K. (33) tutuklanarak cezaevine konuldu.

Kan donduran istismar olayı Aydın’da yaşandı. G.K. ve M.K. adlı çiftin 3 çocuğundan en büyüğü olan N.K.'nın son günlerde sergilediği olağan dışı tavırlar, önce küçük çocuğun ilkokul 4’üncü sınıftaki öğretmeni tarafından fark edildi. Öğretmeninin kendisiyle kurduğu diyalog neticesinde küçük çocuk ailesinden cinsel şiddet gördüğünü anlattı. Çocuğun iddiasına göre, N.K.'nın, babası G.K.tarafından cinsel istismara uğradığı yönünde bilgilere ulaşıldı.

Ayrıca G.K. ve eşi M.K, aralarındaki cinsel ilişkiyi zorla küçük çocuğa da izlettikleri öğrenildi. Yaklaşık 1.5 yıldır süren bu işkence, doktor raporuyla da doğrulandı. Bunun üzerine harekete geçen savcılığın kararıyla, baba G.K. ve anne M.K. gözaltına alındı.

G.K. kendisine yönelik suçlamaları reddederken, eşiyle aralarında yaşanan cinsel ilişkiyi kızları N.K.'ya izlettiklerini kabul eden anne M.K., kocası G.K.'nın çocuklarına şiddet uygulamasından korktuğunu ve bu yüzden yaşanan bu ahlaksızlıktan kimseye söz edemediğini ifade etti.

Yaşanan bu iğrenç hadisenin ortaya çıkarılmasından sonra adliyeye sevk edilen baba G.K. tutuklanarak cezaevine konuldu. Anne M.K. hakkında ise mahkeme tarafından denetimli serbestlik kararı alındı. Çiftin çocukları ise, çiftin yakınlarına teslim edildi.

aydın cezaevi cinsel istismar cinsel şiddet denetimli serbestlik