Şantajla 6000 lira sızdırmak istemiş

TAKİP ET

Karaman'da bir şahıs telefonunu alıp kaçan arkadaşı, telefonunda bulunan fotoğraf ve videolar için para sızdırmaya çalışınca şikayetçi oldu

Karaman'da bir şahıs telefonunu alıp kaçan arkadaşı, telefonunda bulunan fotoğraf ve videolar için para sızdırmaya çalışınca şikayetçi oldu.

Ermenek'de yaşanan olayda A.Y. (1991)'den, Susaklı Mahallesi'nden Cumhuriyet Mahallesi'ne geldiği sırada karşılaştığı arkadaşı H.D. (1993) bir görüşme yapmak için telefonunu istedi.

A.Y. telefonunu vermek istemedi ancak, H.D, telefonu elinden alarak uzaklaştı. Bir süre sonra H.D.'den telefonunu isteyen A.Y. "6.000 lira getir, telefonunu vereyim" cevabını aldı.

Arkadaşının bu isteğine karşı çıkan A.Y., H.D.'nin eğer bu parayı vermezse telefonundaki fotoğraf ve videoları başkalarına vermekle tehdit etmesi üzerine 6.000 liralık senet imzalayıp vererek telefonunu geri aldı.

A.Y. daha sonra kendisine şantajla senet imzalattırdığı iddiasıyla arkadaşı H.D.'den şikayetçi oldu.

H.D.'nin alınan ifadesinde, A.Y. ile arkadaşlıkları boyunca kendisine verdiği borç paraların 5.000 lira olduğunu, alacağını istediğinde de, kendi rızasıyla kendisine 6.000 liralık senet ve telefonunu verdiğini, A.Y.'den kendisine tehdit ve hakarette bulunduğu için kendisinin de şikayetçi olduğunu söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.

borç para cumhuriyet mahallesi ermenek fotoğraf şantaj susaklı mahallesi tehdit telefon video