Şampiyonlar Ligi yarı final eşleşmeleri

TAKİP ET

En çok da büyük bir sükse yaparak Manchester City'i devre dışı bırakan Liverpool ile birlikte daha büyük bir sürprize imza atıp Barcelona'yı 4-1 gibi bir skordan geri gelerek eleyen Roma karşılaşması

En çok da büyük bir sükse yaparak Manchester City’i devre dışı bırakan Liverpool ile birlikte daha büyük bir sürprize imza atıp Barcelona’yı 4-1 gibi bir skordan geri gelerek eleyen Roma karşılaşması keyifli bir futbol seyrini gözler önüne serecek.

Tabii burada en büyük maç hiç şüphesiz Real Madrid ve Bayern Münih arasında geçecektir. Her ne kadar zorlu geçecek bir eleme gibi görünse de PSG’i kolay bir şekilde eleyen Real Madrid, bu defa yarı finalde belki de final niteliği taşıyan bir maça çıkacak. Otoritelerin görüşü ise Real Madrid-Liverpool final eşleşmesi olarak görülüyor.

Türkiye Ziraat Kupasında Bu Akşam Büyük Bir Heyecan Var

Özellikle şampiyonlar ligi eşleşmelerinin ardından Türkiye kupasından bahsetmek gerekir. Sürpriz bir şekilde Galatasaray'ın Akhisarspor’a kendi evinde 2-0 yenilerek turdan elenmesinin ardından gözler şimdi de büyük derbi mücadelesine çevrildi. İkinci maç olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı büyük bir heyecan ile bekleniyor. İlk maçta avantaj yakalayan sarı-lacivertliler 2-2’lik beraberliğin ardından bugün kara kartallara karşı iyi bir savunma yapıp gol yememek için tüm gayretler ile mücadele edeceklerdir. Bu maçın ve diğer tüm farklı maçların canlı skorlarını kullanışlı bir ara yüzü kapsamında rahatlıkla öğrenebilmek için skorexpress.com sitesi değerlendirilebilir.

Keyifli Maçlar Taraftarları Bekliyor

Hem şampiyonlar liginde hem de Türkiye Kupasında ve aynı zamanda tüm farklı liglerdeki şampiyonluk mücadelesi kapsamında ilerleyen dönemlerde futbol severleri keyifli ve büyük maçlar bekliyor. Özellikle rekabetin en üst noktaya çıktığı ve son haftaya kadar süreceği belli olan Türkiye süper ligindeki şampiyonluk mücadelesinin ligi daha keyifli bir hale getirdiği aşikardır.

Akhisarspor Barcelona Bayern Münih Beşiktaş derbi fenerbahçe Fenerbahçe maçı final galatasaray Liverpool Manchester City PSG Real Madrid Roma Şampiyonlar Ligi skorexpress.com süper lig türkiye kupası Türkiye Ziraat Kupası yarı final