Şampiyonlar destek bekliyor

TAKİP ET

Ankara'dan İç Anadolu Şampiyonu olarak dönen sporcularımız, Türkiye Şampiyonu olmak için Karaman'ın desteğini bekliyor

Ankara'dan İç Anadolu Şampiyonu olarak dönen sporcularımız, Türkiye Şampiyonu olmak için Karaman'ın desteğini bekliyor.

19 Kasım'da Ankara'da yapılan Karma Dövüş Sporları İç Anadolu Şampiyonasında Karaman'ı temsil eden Yunus Emre Akademi Gençlik Spor Kulübü sporcusu Yasin Bulduk, 78 kiloda İç Anadolu Şampiyonluğunu elde etti.

Başarılı bir performans sergileyen sporcumuz Yasin Bulduk ve antrenörü Memiş Ay, görevlerini layıkıyla yerine getirmenin mutluluğu içinde Karaman'a döndüler.

Ancak sporcularımızın bir de beklentileri var. Ocak 2018'de Antalya'da Türkiye Şampiyonasında Karaman'ı temsilen farklı kategorilerden 7 sporcumuz mücadele edeceğini belirten Memiş Ay, bu müsabakalara katılabilmek için Karaman'dan desteğe ihtiyaç duyduklarını ifade etti.

Antalya'daki Türkiye Şampiyonasında 7 sporcuyla Karaman adına müsabakaya çıkacak olmalarının maliyetinin kendilerini epeyce zorlayacağını söyleyen sporcularımız için Karaman spor camiasından ve iş adamlarından destek beklediklerini belirttiler.

Sporcularımızın gereken destek ve ilgiyi görerek, Antalya'dan da Türkiye Şampiyonluğu ile dönmelerini umut ediyor, başarılar diliyoruz.

ankara Antalya antrenör İç Anadolu Şampiyonu Karaman Karma Dövüş Sporları Memiş Ay türkiye şampiyonası Türkiye Şampiyonu Yasin Bulduk Yunus Emre Akademi Gençlik Spor Kulübü