Şair ve Yazarlarımız Konya'dan sonra Ankara'da

TAKİP ET

Konya Kitap Günlerinde, 15 Ekim 2022 Cumartesi günü Karamanı temsil eden, Karamanlı Şair ve Yazarlar, 29 Ekim 2022 Cumartesi günü öğleden sonra 18. Ankara Kitap Fuarında Karamanı temsil edecek.

Uluslararası niteliğe sahip ve Türkiye’nin en büyük Kitap Fuarı olan Ankara Kitap Fuarı'nın bu yıl 18. si düzenleniyor. Son yıllarda bu fuara aralıksız katılan Karaman Ekibi bu yıl da fuarda yerini alarak, 29 Ekim Cumartesi günü saat 10.00 ile 20.00 arasında ziyaretçilerini kabul edecek.

Kitap Fuarı ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleniyor. Karaman ekibi C-22 numaralı İLESAM Standında yer alacak.

Fuara Karaman'dan Ebabekir Cambolat, Osman Nuri Koçak, Mükremin Kızılca, Mestan Karabacak, İbrahim Şaşma, Hikmet Elitaş ve Hasan Özünal katılacak.

Fuara katılan ekip bu konuda ortak bir açıklama yaparak şu görüşlere yer verdiler:
“Fuarlar tanıtım ve kaynaşma açısından çok önemli. Bizler de bu fuarlarda yer alarak Karamanımızı en iyi şekilde temsil etmekteyiz. Karaman'ımızın tanıtımını yapma çabasındayız. Son yıllarda özellikle Ankara Fuarında bunun çok olumlu sonuçlarını alıyoruz. 

Ankara’da yaşayan Karamanlılar da bize ziyaretleri ile büyük destek veriyorlar. Standımız bir bayram yerine dönüyor. Fuara katılanlar ve fuar ziyaretçileri nezdinde Karaman'ın tanıtımı için büyük bir fırsat oluyor. Karaman'ı tanıtan bülten broşür ve kitaplarımız ile çok olumlu bir etki bırakıyoruz.

Bu konuda bize destek veren, her konuda yardımcı olan kişi kurum ve kuruluşlara teşekkür ederiz. Karaman Edebiyat camiasında son yıllarda oluşturduğumuz bu kaynaşma ve birliğin daha güzel ve faydalı hizmetlere vesile olmasını dileriz”