Sağanak geliyor!

TAKİP ET

Meteoroloji, Karaman'ı sağanak yağış beklentisi nedeniyle uyardı

Meteoroloji, Karamansağanak yağış beklentisi nedeniyle uyardı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava tahminlerinde İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Eskişehir, Konya, Karaman, Ankara, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak, Tokat çevreleri ile Bursa'nın doğu ilçeler yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklentisi nedeniyle uyarıldı.

Yapılan son tahminlere göre, ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Bilecik, Sakarya, Kocaeli, Eskişehir, Konya, Karaman, Ankara, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak, Tokat çevreleri ile Bursa'nın doğu ilçelerinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklığı kuzey ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu kesimlerde batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın batısında kuvvetli (30-50 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

gök gürültülü sağanak yağış Karaman meteoroloji Meteoroloji Genel Müdürlüğ sağanak yağış