Rektör Mehmet Gavgalı'dan Ramazan Bayramı mesajı

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bayramların gönüllerin huzur bulduğu, sevinçlerin ve mutlulukların dalga dalga yayıldığı, birlik ve beraberliği perçinlediği müstesna zaman dilimleri olduğunu ifade eden Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Mehmet Gavgalı, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Manevi bir huzurla idrak ettiğimiz rahmet, mağfiret ve bereket ayı Mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın hüznünü yaşarken, muhabbetle kucaklaşacağımız bir bayrama daha ulaşıyoruz. 

Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendiği, sevgi ve saygı bağlarının pekiştiği çok özel ve güzel günlerdir. Dolayısıyla bu günlerde uzun süredir görmediğimiz eş-dost ve akrabalarımızı ve yaşlılarımızı ziyaret etmeli ve onların gönüllerini almak için bayramı fırsat bilmeliyiz. Gönüllerin huzur bulduğu, sevinçlerin ve mutlulukların dalga dalga yayıldığı, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı, sevgi ve saygının daha da arttığı nice ramazanlara ve bayramlara hep birlikte kavuşmayı Yüce Allah’tan temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle üniversitemizin tüm mensuplarının, Karamanlı hemşerilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin bayramını en içten duygularımla kutluyorum."