Rektör Gavgalı Basın Mensupları İle İftarda Buluştu

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı düzenlenen iftar yemeğinde Karaman'daki basın mensupları ile bir araya geldi.

KMÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Vip Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğine KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı’nın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Münir Oktay, Genel Sekreter Ahmet Tüfekçi ve Karaman’da faaliyet gösteren çok sayıda basın temsilcisi katıldı.

Rektör Gavgalı programa katılan basın mensupları ile yakından ilgilenerek kendileri ile bir süre sohbet etti. İftar programında KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Gavgalı, basın temsilcilerinin sorularını yanıtladı. Rektör Gavgalı, basın mensuplarına üniversitedeki yatırım, tesisleşme, kaydedilen başarılar ve eğitim- ve öğretim anlamında önümüzdeki süreçte hayata geçirilmesi hedeflenen projelerle ilgili bilgiler verdi.

Düzenlenen iftar programından dolayı memnuniyetlerini dile getiren basın mensupları Rektör Gavgalı’ya teşekkürlerini iletti. Program dilek ve temennilerin dile getirilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.