POMEM sınavı giriş yerleri

TAKİP ET

Resmi siteden yapılan duyuruyla 19

Resmi siteden yapılan duyuruyla 19.Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM) mülakat giriş sınavına katılmaya hak kazanan adayların sınava girecekleri yerler ve tarihleri açıklandı.

Özel harekat birimlerinde istihdam edilmek üzere 19.Dönem POMEM Giriş Sınavı kapsamında yapılan şahsen başvurulardan kabul edilenler, ön sağlık kontrolü ve fiziki yeterlilik sınavı aşamasında da başarı göstererek mülakat sınavına girmeye hak kazanan adayların mülakat sınavına nerede ve hangi tarihte alınacaklarını T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğrenecekler.

Adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecek. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğinde olacak.

Adayların sınavına gelirken “Sınav Giriş Belgesi” ve “Nüfus Cüzdanının” aslını yanlarında getirmelerinin gerektiği belirtildi.

Mülakat Sınavı sonuçları ileriki bir tarihte Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacak. Adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecek.

Adaylardan Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları istendi.

e-Devlet mülakat sınavı nüfus cüzdanı Özel harekat Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezleri POMEM Sınav Giriş Belgesi Sınav Merkezleri yeterlilik sınavı