Polis rakipten çok attı

TAKİP ET

Karaman Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor arasında oynanan maç sonrası, polis Karamanlı taraftar ve gazetecileri joptan geçirdi

Karaman Belediyespor ile Sarayönü Belediyespor arasında oynanan maç sonrası, polis Karamanlı taraftar ve gazetecileri joptan geçirdi.

Karaman Belediyespor - Sarayönü Belediyespor müsabakası 1-0 misafir takımın galibiyeti ile sona ererken, maçın sona ermesi ile mağlubiyete üzülen taraftar, bir de polisin orantısız ve nedensiz şiddetine maruz kaldı.

Karşılaşma sonrası, mağlubiyeti protesto etmek için tribünde olaysız tepki gösteren taraftarlar polisin joplu ve biber gazlı müdahalesi ile dağıtılmak istenmesi üzerine arbede yaşandı.

Sadece üzüntüsünü ortaya koymak isteyen ve hiçbir olumsuz davranış içinde bulunmayan taraftarlara karşı, polisin bu sert müdahalesinde 1'i polis 2 kişi yaralandı. Çok sayıda taraftar da biber gazından etkilendi.

Maçı takip ederek haberini yapmak için orada bulunan basın mensuplarına da aynı şekilde müdahalede bulunan polise, gazeteciler ve taraftarların tepkisi büyük oldu.

HaberKaraman.com olarak, taraftarlara ve basın mensubu meslektaşlarımıza yapılan bu çirkin davranışı şiddetle kınıyor, sorumluları ile ilgili gereğinin yapılmasını bekliyoruz.

biber gazlı müdahale haberkaraman.com jop karaman belediyespor Sarayönü Belediyespor