Tüp dolmayınca gaza geldi

TAKİP ET

Vatandaşların bütçelerine göre ekonomik çareler araması bazen hiç de hoş olmayan olayların meydana gelmesini sağlıyor

Vatandaşların bütçelerine göre ekonomik çareler araması bazen hiç de hoş olmayan olayların meydana gelmesini sağlıyor. Bunun bir örneği de Karaman'da yaşandı.

Akşam saatlerinde Alacasuluk Mahallesi'nde bulunan bir petrol istasyonuna gelen B.G. yanında getirdiği mutfak tüpüne Likit Petrol Gazı (LPG) doldurtmak istedi. Petrol istasyonundaki görevliler tarafından kendisine bu isteğinin yerine getirilmesinin mümkün olmadığı, bunun sebebinin ise bu isteğinin genel güvenliğe aykırı ve yasadışı bir uygulama olduğu anlatılmaya çalışılsa de alkollü olan B.G. isteğinin yerine getirilmesi konusunda ısrarcı oldu.

Bunun üzerine çıkan tartışmada B.G. ile petrol istasyonunda görevli olan İ.Y. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada B.G. ile İ.Y. birbirlerini darp ettiler.

Olay sonucunda iki tarafında hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, Emniyet güçleri olayla ilgili tahkikatın yürütüldüğünü belirttiler.

alacasuluk mahallesi alkollü darp ekonomik çareler Haber Karaman Karaman karaman haber lpg mutfak tüpü petrol istasyonu tüpçü