Pet Taksi ile Evden Hizmet

TAKİP ET

Bir süredir pet olayının profesyonelleşmesi için çabaları süren insanoğlu, yepyeni bir fikirle yine gönülleri mest etti

Bir süredir pet olayının profesyonelleşmesi için çabaları süren insanoğlu, yepyeni bir fikirle yine gönülleri mest etti.

Kedi oteli fikri kuşkusuz ihtiyaçlardan dolayı ortaya çıktı. Evcil hayvan bakımı yapan insanların bir süre sonra yaşadığı güven problemi nedeniyle hayvanlarından ayrı kalacakları süre boyunca onları güvenecekleri biri ya da birilerine emanet etme istekleri oluyor. Eski zamanlarda eş - dost - akraba sistemi epey yaygın, mahalle kültürü de epey baskındı. Böyle olunca insanlar birbirlerine canlarını emanet edebiliyorlardı. Oysa apartman kültürü, bizi yardımlaşmadan da güvenli ortamdan da oldukça uzaklaştırdı.

Peki Pet için geliştirilen bu sistem nasıl işliyor?

Pet taksi sistemi ile evinizden gelip alınan hayvanınız, konaklayacağı yere yola çıkıyor, daha sonra dönüş tarihinize göre tekrar aynı sistemle evinize kadar bırakılıyor.

Peki kendim götürürsem ne değişiyor?

Yalnızca pet taksi ücretinden kurtulmuş oluyorsunuz. Bazı insanlar hayvanlarıyla yola çıkmayı pek sevmezler, bazıları ağırlığını kaldıramayabilir, bazı hayvanlarsa ciddi oranda ağır olduklarından profesyonel taşımacılık ihtiyacı doğabilir. Pet oteli'ne gelen hayvanlar burada özenle bakılır. Dikkat edilmesi gereken nokta, hayvanların aşılarının eksiksiz ve düzenli yapılmış olması, birer karnelerinin olması ve bu karnenin giriş esnasında görevliye verilebilir olması gerekmektedir.

Bazı insanlar için otel kelimesi yüklü miktarda ödemeyi çağrıştırıyor, buralara, kedi pansiyonu dersek sanırım daha büyük bir kitleye hitap edebilir, hizmet verebiliriz. Tüm soru ve sorunlarınızı başlık altından bizlere iletebilirsiniz.

Evcil hayvan bakımı Kedi oteli kedi pansiyonu Pet taksi