Personeli olduğu marketleri soymuş!

TAKİP ET

Karaman polisinin çalışmasıyla yakayı ele veren hırsızlık zanlısının, kasten yaralama gibi suçlardan 23 sabıka kaydının daha olduğu ve 33 ilde aynı marketi soyduğu öğrenildi.

Karaman'da da şubeleri bulunan zincir marketlerden cep telefonu çalan sabıkalı hırsız, Polis operasyonuyla yakalandı.

Geçtiğimiz ay bir zincir marketin şubesinin vitrinindeki cep telefonlarının çalındığının tespit edilmesiyle çalışma başlatan polis ekipleri, güvenlik kamerası incelemeleriyle şüphelinin kullandığı kiralık otomobilden şüphelinin kimliğine ulaştı. Aranılan zanlının D.Ş. olduğunu belirleyen polis yaptığı takip çalışmaları ile Karaman - Konya yolunda yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin kullandığı otomobilde yapılan incelemede çalıntı 4 cep telefonunu da ele geçirdi.

Hırsızlığın yapıldığı zincir marketlerde daha önce personel olarak da çalıştığı bilgi edinilen zanlının, hırsızlık dışında kasten yaralama gibi suçlardan 23 ayrı kaydın daha bulunduğu ortaya çıktı. Şüpheli D.Ş.'nin kimliğini gizlemek için kardeşinin kimliğini kullandığı ve araç kiralamak suretiyle çeşitli şehirlerde aynı zincir market şubelerinden hırsızlık yaptığı iddia edildi.

Gözaltındaki işlemleri tamamlanan D.Ş, sevk edildiği mahkemede tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.