Pekoğlu vites yükseltti

TAKİP ET

KESOB Başkan Adayı Selahattin Pekoğlu, çalışmalarına hız verdi

KESOB Başkan Adayı Selahattin Pekoğlu, çalışmalarına hız verdi.

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yönetimi için yapılacak seçime az bir süre kala Başkan Adayı Selahattin Pekoğlu, yönetime talip olan ekip arkadaşlarıyla birlikte yaptığı seçim çalışmalarını hızlandırdı.

Halen Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığını yürüten Pekoğlu, KESOB Başkanlığı için adaylığını açıklamış ve ekibiyle birlikte çalışmalarına başlamıştı. Seçim tarihinin yaklaşması nedeniyle esnafları ziyaret eden Pekoğlu, yaptığı bu ziyaretlerden olumlu sonuçlar aldığını söyledi. Bu şerefli göreve talip olmasındaki en önemli sebebin, daralan piyasa şartlarında oldukça zor günler geçiren Karaman esnafının, ivedilikle halledilmesi gereken sorunlarının çözümü noktasında taşın altına elini koymak olduğunu belirten Pekoğlu, esnafın tanıdığı değil, esnafını tanıyan bir yönetimi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.



Yapılacak seçim sonrasında Karaman esnafları tarafından tevdi edilecek görevinde, sadece seçim zamanı esnafları gezen bir yönetim değil, her fırsatta Karaman esnaflarıyla fikir alışverişinde bulunacak bir yönetim tarzını benimseyeceklerini dile getiren Selahattin Pekoğlu, Karaman esnafının dinamik ve sorun çözme odaklı bir yönetimi hak ettiğini, bunu da ekip arkadaşları ve Karaman esnafı ile ortak hareketle başaracaklarını aktardı.

Ziyaretleri sırasında Karaman esnafının birçok sorununu dinleyerek notlar alan Pekoğlu, bu sorunların aşılması noktasında ise projelerinin hazır olduğunu söyledi.



Son yıllarda Karaman'da kepenk kapatan esnafların sayısının çoğaldığını hatırlatan Pekoğlu, işsizlik sorununun aile yapısını da derinden etkilediğini ve ailelerin parçalandığını üzüntüyle takip ettiğini belirterek, Karaman esnafının var olmasının ve işine devam etmesinin şehrin hem sosyal, hem de kültürel durumuna büyük katkı yapacağını da sözlerine ekledi.

Başkan Adayı Berberler ve Kuaförler Odası Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Karaman esnafı KESOB seçim Selahattin Pekoğlu