Paranormal aktiviteler

TAKİP ET

Karaman Emniyeti normalin dışında bir olayla meşgul

Karaman Emniyeti normalin dışında bir olayla meşgul. Aslında polisin uğraştığı olaylar, birçoğumuza göre anormal olsa da bu olay, onların normal saydıkları olayın dışında.

Karaman'da Yenişehir Mahallesinde meydana gelen olay, korku filmlerini aratmayacak cinsten.

Yenişehir Mahallesinde ikamet eden S.M., bir süredir psikolojik sıkıntılar yaşamaktaydı. Bu sıkıntılarının sebebi olarak da cinleri sorumlu tutan S.M., çareyi komşusu A.K.'ye gitmekte buldu. S.M. komşusu A.K.'nin yanına giderek yaşadığı sorunlardan bahsetti ve A.K. de ona bir takım nasihatlerde bulundu. Fakat S.M. sorunlarından bir türlü kurtulamadı.

Zaman ilerledikçe S.M. cinlerle yaşadığı sorunların kaynağının A.K. olduğuna inanmaya başladı ve bir gün A.K.'nin evine giderek ona hakaret edip, tehditlerde bulunduktan sonra evden ayrıldı.

Birkaç saat sonra A.K.'nin yanına gelen bir komşusu A.K.'ye, S.M.'nin yanına geldiğini ve ondan silah istediğini, komşusunun sebebini sorduğunda S.M.'nin A.K.'yi vuracağını söylediğini iletti.

Yaşanan bu durum karşısında polisi arayan A.K., verdiği ifadede S.M.'ye sadece nasihat ettiğini ve başka bir durumun olmadığını iletti.

Kendisinden şikayetçi olunan S.M.'nin firari olduğu ve olayla ilgili tahkikatın devam ettiği öğrenildi.

cinler Karaman polis yenişehir mahallesi