Özel baskılı kağıt bardak modelleri

TAKİP ET

Tek kullanımlık bardaklar çevre dostu olması sebebi ile de tercih edilmektedir

Tek kullanımlık bardaklar çevre dostu olması sebebi ile de tercih edilmektedir. Özellikle kağıt üretiminden yararlanılarak yapılan seçimlere yer vererek çevreye en az zarar veren seçime yer vermiş olursunuz. Firmanızın tanıtımına yer vermek için ize özel üretim baskılı kağıt bardak modellerini sipariş verebilirsiniz.

Kağıt Bardak Üretiminde Öncü Firma, Accas Cup

Tek kullanımlık kağıt bardak üretiminde uzman ekibi ile sizlere destek sunan Accas Cup aynı zamanda özel baskılı kağıt bardak modellerine de yer açıyor. Firmanın istediği grafik tasarım ve renk seçimlerinin yanı sıra firma logosuna da yer verilebilmekte. Son teknoloji üretim ile hazırlanan ürünler gıda tüketimine uygun olarak tasarlanır.

Accas Cup Ürünleri


Accas Cup firması düz bardak üretiminin yanı sıra özel baskılı bardak tasarımlarını da yapıyor.

Tek kullanımlık kağıt bardak üretiminde malzeme seçiminde sertifika sahibi olan malzemelere yer vermektedir.

Konusunda uzman ekip ile hizmet sunar

Tek kullanımlık baskılı kağıt bardaklarda farklı şekil ve boyutlara sahip olan seçimlere yer verebilirsiniz.

Firmanız için en kaliteli ürüne yer vermenin yanı sıra parlak ambalaj özelliği ile dikkat çekici bir tasarıma da yer açmış olursunuz.

Accas Cup Sipariş ve Teslimatı

Accas Cup firmasından gerçekleştireceğiniz özel baskılı kağıt bardak üretiminde dilediğiniz adette siparişe yer verebilirsiniz. Özel baskılı ürün siparişinde düşük sınır hacmine de yer açabilen marka tüm Türkiye’ye ürün gönderimini de yapmaktadır.

Accas Cup tek kullanımlık ürün siparişinizde düz bardak modellerinde üç illa dört gün arasında teslimat yapmaktadır. Özel üretime sahip olan kağıt bardak teslimatı için ise ürün sipariş teyidinde teslimat günü de tarafınıza bildirilecektir.

Özel Baskılı Kağıt Bardak Neden Tercih Edilir?

Tek kullanımlık kağıt bardak tüketiminde genellikle içecek satışına yer açan markalar özel baskılı kağıt bardak siparişine yer açmaktadır. Bunun yanı sıra özel şirketlerde kendi portföylerine uygun içeriğe sahip olan tek kullanımlık kağıt bardak kullanımında firma logosunun yer aldığı bardakları yer vermeyi tercih ederek firma kalitesine vurgu yapmaktadır.

Accas Cup Accas Cup Sipariş bardak modelleri kağıt bardak özel baskılı bardak özel baskılı kağıt bardak özel üretim baskılı kağıt bardak Tek kullanımlık bardak