Olay büyüyor, şimdi de yakıldı

TAKİP ET

Bir süre önce fırına kiralamaya izin alınamadığı için, sosyal medya üzerinden tehdit haline gelen boş işyerinde gece yangın çıktı

Bir süre önce fırına kiralamaya izin alınamadığı için, sosyal medya üzerinden tehdit haline gelen boş işyerinde gece yangın çıktı.

Karaman'da geçtiğimiz ay bir müteahhidin, yaptığı sitenin alt kısmındaki işyerini bir fırına kiraya vermek istediği, ancak kat maliklerinin buna onay vermemesi üzerine, işyerinin tekel bayi, tütüncü, ganyan bayi vb. işyerlerine ücretiz verileceğini ifade eden bir pankart asması ile gündeme gelen olayda bahsi geçen işyeri dün gece kundaklandı.

Olayı duyanların, müteahhidin sosyal medya üzerinden kat maliklerini tehdit ettiği şeklinde yorumlanan pankartta ismi geçen işyerleri için de tepki görmüştü.



Ücretsiz kiraya verileceği ifade edilen tekel bayi, ganyan bayi, tütüncü gibi işlerin bir tehdit unsuru olarak gösterilmesinden rahatsızlıklarını dile getiren okuyucularımız, müteahhidi protesto etmişlerdi.

Müteahhit ve kat malikleri arasındaki bu anlaşmazlık ne durumdadır bilinmez ancak, haber merkezimize gelen bahse konu kundaklama haberi ile, henüz suların durulmadığı ortaya çıktı.

Sitedeki kat maliklerinin de suç duyurusunda bulunacakları bilgisi edinilirken, işyerini kim ya da kimlerin kundakladığı da soru işareti.

ganyan bayi Karaman kat malikleri kundaklama müteahhit Sosyal Medya tehdit tekel bayi tütüncü yangın