Öğrencilere trafik bilinci aşılanıyor

TAKİP ET

Karaman Zafer Yolu Sürücü Kursu, köylerdeki öğrencilerde trafik bilincini artırmak için sosyal etkinlik gerçekleştiriyor

Karaman Zafer Yolu Sürücü Kursu, köylerdeki öğrencilerde trafik bilincini artırmak için sosyal etkinlik gerçekleştiriyor.

Türkiye Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu (TUSEKON) ve Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile 3500 sürücü kursunun trafik öğretmenleri ilköğretim ve okul öncesi öğrencilerde trafik bilincini artırmak için çalışıyor.



İl merkezi ile birlikte, ilçe ve köylerdeki ilköğretim 1, 2, 3 ve 4'ncü sınıf öğrencileri ile okul öncesi öğrencilerine TUSEKON tarafından hazırlanan video sunumunun da yapıldığı etkinlikle geleceğin bilinçli sürücü adayları yetiştirmek üzere bu sosyal etkinliğe katılan Karaman Zafer Yolu Sürücü Kursu, bu amaçla Kıraman Köyündeki öğrencilerle buluştu.

Karaman Kıraman Köyü öğrenci Özel Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü trafik bilinci trafik öğretmenleri Türkiye Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu TÜSEKON Zafer Yolu Sürücü Kursu