Neden paykasa?

TAKİP ET

Online ödeme yöntemleri gün geçtikçe kullanımı yaygınlaşan ve internetten alışveriş yapanların güvenlik endişelerini minimum seviyeye düşüren para transfer metotlarıdır

Online ödeme yöntemleri gün geçtikçe kullanımı yaygınlaşan ve internetten alışveriş yapanların güvenlik endişelerini minimum seviyeye düşüren para transfer metotlarıdır. Sanal ödeme yöntemlerinde kullanılan farklı sanal kart seçenekleri olsa da Paykasa ön ödemeli sanal kart, internet üzerinden alışveriş yapılan siteler ve online oyun siteleri arasında kullanım alanı en çok olan sanal karttır.

Paykasa Nasıl Satın Alınır?

Ön ödemeli sanal kart satışı yapan ve ucuz paykasa kart hizmetleri olan siteden güvenli bir şekilde alınabilir. Sitenin Türkçe olması ve canlı yardımın Türkçe olması dolayısı ile diğer sitelere göre daha kullanışlıdır. Siteden satın almak istediğiniz paykasa limitleri ve kartın nasıl kullanılması gerektiği hakkında canlı yardıma bağlanarak bilgi alabilirsiniz.

Siteye Üye Olma Mecburiyeti Var Mı?

Sitede bulunan paykasa seçeneklerinden birini almak için herhangi bir üyelik işlemi oluşturmanız gerekmiyor. Yapmanız gereken almak istediğiniz kartın limitini belirlemeniz ve paykasa satın al adımlarını takip ederek satın alma işlemlerini tamamlamanız yeterlidir.

Paykasa Güvenli Mi?

Paykasa güvenlik önlemleri en düzeyde olan bir ödeme yöntemidir. Kart limitini kendiniz belirlersiniz. Kart üzerinde 16 haneden oluşan ve tek kullanım için geçerli olan bir pin numarası bulunur. Online alışverişlerde ve oyun sitelerinde ürün aldıktan sonra kartınızın ikinci kez kullanılmaz. Kredi kartı ya da banka hesap bilgilerinizi sitelere verme gibi bir durumunuz olmaz.

internetten alışveriş online alışveriş Online ödeme online oyun siteleri para transfer metotları paykasa Paykasa Nasıl Satın Alınır? paykasa satın al sanal kart sanal kart satışı Sanal ödeme ucuz paykasa yöntemleri