Nasıl Paykasa Alabilirim?

TAKİP ET

Paykasa piyasaya insanların internet üzerinden alışveriş ve yatırımlarını daha güvenilir şekilde yapmalarını sağlamak için çıkmıştır

Paykasa piyasaya insanların internet üzerinden alışveriş ve yatırımlarını daha güvenilir şekilde yapmalarını sağlamak için çıkmıştır. Güvenilir olması ve işlem hızı ile de kısa sürede Dünya genelinde milyonlarca kullanıcıya ulaşmıştır. Bu kartın bu kadar fazla kullanıcısının ve daha satın almak isteyen kitlenin olması birçok siteyi bu kartın satışından kazanç elde etmek için satmalarına yöneltmiştir. İnternette herhangi bir arama motoruna paykasa al yazıldığında kullanıcıların karşısına yüzlerce seçenek çıkmaktadır. Ancak önerilen paykasa web adresi veya kurumsal firmalardan satın almaktır. Bu yollardan alınan kartlarda kullanıcıların dolandırılma ihtimali yoktur. Güvenilir bir seçenek belirlendiğinde ise paykasa satın al denilerek sadece kişisel bilgilerin girilmesi yeterli olmaktadır. Kart talebinde bulunulduğu anda kullanıcıya SMS veya e-mail yolu ile işlemlerde kullanılacak 19 haneli kart yollanmaktadır.

Paykasa Nasıl Kullanılır?

Paykasa kart bir internet sitesinden alışveriş yapılacağı zaman ya da bir siteye yatırım yapılmak istendiği zaman öncelikle banka ATM ve internet bankacılığından paykasa kart içine para aktarılması gerekir. Paykasa içine para aktarıldığı zaman ise işlem yapılacak siteni ödeme seçenekleri içine girilip paykasa seçilir ve siteye aktarılacak para miktarı ile 19 haneli pin kodu girilir. Kısa süre sonra da para site hesabına geçecektir. Paykasa kart bu şekilde işlem yaparak bir nevi kart ile site arasına girerek kartın bilgilerinin çalınmasını engellemektedir.

Paykasa Kart Ücretleri

Paykasa kart yaptığı her işlemde olduğu gibi kart alımında da farklı seçenek sunması ile de kullanıcılarına ne kadar değer verdiğini gözler önüne sermektedir. Paykasa her kesimden kullanılması içim 5-10-15-20-25 euro olarak belirlediği kart fiyatlarını kullanıcılarının bütçelerine göre almalarına imkan tanımaktadır. Kartların Euro olarak alınması fiyatlarının da değişken olmasına neden olmaktadır. Kartların fiyatları da içine yatırılan paranın miktarına göre belirlenmektedir. Kart fiyatlarını dahil kullanıcılarına göre düzenleyen paykasa bu tutumu ile hem kendisine hem de bulunduğu siteye üye kazandırmaktadır.

paykasa paykasa al Paykasa Kart