Nakil bekleyenlere umut oldu

TAKİP ET

Önceki gün geçirdiği kalp krizi ve beyin kanaması ile hayata veda ederek Karaman'ı yasa boğan Sevim Tecim'in organlarını bağışladığı ortaya çıktı

Önceki gün geçirdiği kalp krizi ve beyin kanaması ile hayata veda ederek Karaman'ı yasa boğan Sevim Tecim'in organlarını bağışladığı ortaya çıktı.

Ani bir kalp krizi geçirerek yoğun bakıma alındığı sırada beyin kanaması da geçirerek bitkisel hayata giren Sevim Tecim'in vefatı büyük üzüntüye neden olmuştu.

Vefat ettiği Silifke Devlet Hastanesinden Karaman'a getirilerek gözyaşlarıyla toprağa verilen Sevim Tecim'in, sağlığında organ bağışında bulunduğu ortaya çıktı.



Vefatının ardından organları alınarak, organ nakli bekleyen pek çok hastaya umut olan Tecim'in doğuştan tek böbrekli olduğu ve çevresini de sürekli organ bağışında bulunması için yönlendirdiği öğrenildi.

Sevgi dolu yüreği ile sosyal medyada yönetici olduğu pek çok sayfa ve gruptaki sevenlerinin kalbinde Nisa Deniz müstearıyla taht kuran Sevim Tecim'in böbrek, kalp, pankreas, akciğer ve kornea bağışında bulunduğu ve vefatından sonra bu organların nakil edilmek üzere alındığı bilgi edinildi.

beyin kanaması bitkisel hayat kalp krizi Karaman Nisa Deniz organ bağışı Sevim Tecim Silifke Devlet Hastanesi Sosyal Medya