Mustafa Köpüklü 23 Nisan Programına katıldı

TAKİP ET

Karaman Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Köpüklü Belediyenin düzenlediği 23 Nisan Programına katıldı.

Karaman Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan programına Bağımsız Milletvekili adayı Mustafa Köpüklü de katıldı.

Çocuklarla kucaklaşan Mustafa Köpüklü oradaki anne ve babalarından da destek istedi. Vatandaşların ve orada görev alan Belediye çalışanlarının Mustafa Köpüklü’ye gösterdiği ilgi dikkatlerden kaçmadı.

GERÇEK SORUN EKONOMİ DEĞİL, BİR NESİL YOK EDİLİYOR

Çocukların en büyük hazine olduğunu söyleyen Mustafa Köpüklü; "Bugün yaşadığımız ekonomik sıkıntı geçici ve basit bir konudur ama bir neslin yok edilmesi bir Millet için en tehlikeli hadisedir. Maalesef bazı kirli eller içerimizde ki şuursuzları kullanarak nesillerimizi yok etmek istiyorlar. Eğer Biz töremizi yaşatmazsak, bizi biz eden değerleri bitirirsek yok oluruz. Bugün Dini Bayramın yanı sıra gördüğünüz gibi Milli Bayramımızı da kutluyoruz. Dini Bayramı kutlamak inancımız için ne kadar önemli ise Milli Bayramı kutlamak da o kadar önemlidir." dedi.

İKİ BAYRAM BİR ARADA OLMASININ BÜYÜK BİR MANASI VAR

Ramazan Bayramı ve 23 Nisan’ın aynı güne gelmesinin büyük bir manasının olduğunu belirten Mustafa Köpüklü; "Kız çocuklarının diri diri gömüldüğü bir zamanda, bir kız çocuğun köpeği öldü diye taziyeye giden Peygamber efendimiz müjdelenmiştir. Çocuklarla oynayan bir Peygamberin ümmetinden olan Mustafa Kemal Atatürk de yine Peygamberimizin izinden giderek 23 Nisan gününü çocuklara bayram ilan etmiştir.  Onun için 23 Nisan Bayramı içerisine Peygamberimizin sünnetini de alan milli bir bayramdır. 23 Nisan Bayramı daha büyük bir şekilde kutlanması gerekiyor.” dedi.