Muhtar tanışma toplantıları

TAKİP ET

Ayrancı Kaymakam Vekili ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Evren Çakır, Pandemi sürecinde ara verilen Muhtar toplantılarına yeniden başladı

Ayrancı Kaymakam Vekili ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Evren Çakır, Pandemi sürecinde ara verilen Muhtar toplantılarına yeniden başladı.

Karaman İl Özel İdaresi'nde düzenlenen üçüncü toplantıya katılan 10 köy muhtarı ile birebir görüşen Çakır, köylerin sorun ve taleplerini değerlendirdi.

Muhtarlara, katılım ve gayretli çalışmaları nedeniyle teşekkür eden Çakır; "Pandemi süreci nedeniyle ara verdiğimiz muhtarlarımız ile birebir görüşmelerimiz gruplar halinde devam edecek. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak ve köylerimizin standartlarını yükseltmek İdaremizin en önem verdiği konu olduğu için bu noktada muhtarlarımız ile güçlü ilişkiler çok önem arz ediyor. Pandemi ile mücadele sürecinde de İl Özel İdaresi olarak her zaman desteğe hazırız" dedi.

Ayrancı Kaymakam Vekili Evren Çakır İl Özel İdaresi Karaman İl Özel İdaresi köy muhtarı Muhtar tanışma toplantıları pandemi