Milli Takıma bir Karamanlı gidiyor

TAKİP ET

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun Samsun'da düzenlediği 2017 Türkiye Salon Okçuluk ޞampiyonası'nda, Makaralı Genç Erkekler kategorisinde Türkiye 6

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun Samsun’da düzenlediği 2017 Türkiye Salon Okçuluk ޞampiyonası’nda, Makaralı Genç Erkekler kategorisinde Türkiye 6.’sı olan Karamanlı sporcu Hasan Hüseyin Kozan, Okçuluk Milli Takım seçmelerine katılma hakkını kazandı.

29 şehirden 60 kulüp ve 213 sporcunun mücadelesine sahne olan Türkiye Salon Okçuluk ޞampiyonası’nda Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü okçuluk antrenörü Recep Batman eşliğinde Makaralı Genç Erkekler kategorisinde yarışan Hasan Hüseyin Kozan, başarılı bir performansla Türkiye 6.’sı oldu.

Kozan, 17 - 18 Ocak tarihlerinde yapılan Okçuluk Milli Takım seçmelerinde de aynı performansı sergileyerek seçildiği takdirde, Fransa'da yapılacak olan Avrupa Salon Okçuluk ޞampiyonası’nda Türkiye'yi temsil edecek.

avrupa Fransa hasan hüseyin kozan Karaman makaralı genç erkekler milli takım okçuluk recep batman salon okçuluk şampiyonası samsun Spor türkiye şampiyonası