Milli Takım'a 10 sporcu yolluyoruz

TAKİP ET

2019 yılında düzenlenecek Yıldızlar Basketbol Avrupa ޞampiyonası için, Yüreğir Serinevler Spor Salonu'nda Yıldız Kız Milli Takımı ve Yıldız Erkek Milli Takımı seçmeleri, 243 sporcunun katılımıyla

2019 yılında düzenlenecek Yıldızlar Basketbol Avrupa ޞampiyonası için, Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda Yıldız Kız Milli Takımı ve Yıldız Erkek Milli Takımı seçmeleri, 243 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Karaman'dan katılan Gençlik ve Spor Kulübü ile Yıldız Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından 10'u, iki gün süren seçmeler sonunda milli takım seçmelerine katılma hakkı kazandı.

Antrenörler Coşkun Beyaz, Yasemin Karabağ, Mehmet Dinçer ve Aydın Çertel ile çalışmalarını sürdüren ekibin hedefi, 2019 Yıldızlar Basketbol Avrupa ޞampiyonası kadrosuna dahil olmak.

Karaman'dan Yıldız Milli Takım seçmelerine katılma hakkı kazanan basketbolcular:
- Aral kutsi Beyaz
- Mert ޞahin
- Recep Mert Yıldızbaş
- Duran Yiğit Baltacı
- İsmail Kirtiş
- Ahmet Harun Yalçındağ
- Arda Kasım Kiriş
- Mehmet Fatih Karaca
- Osman Kayra Demirel
- Erkin Gümüş

adana Ahmet Harun Yalçındağ Aral kutsi Beyaz Arda Kasım Kiriş aydın çertel basketbol coşkun beyaz Duran Yiğit Baltacı Erkin Gümüş İsmail Kirtiş Karaman karamandan Mehmet Dinçer Mehmet Fatih Karaca Mert Şahin milli takım seçmeleri Osman Kayra Demirel Recep