Milletvekili gibi ısırmış!

TAKİP ET

Bir büfede çıkan tartışma kavgaya dönüştü, kardeşinin parasını yiyenlerle tutuştuğu kavgada ağabey bir kişiyi bacağından ısırdı

Bir büfede çıkan tartışma kavgaya dönüştü, kardeşinin parasını yiyenlerle tutuştuğu kavgada ağabey bir kişiyi bacağından ısırdı.

Esnaflık yapan F.E. (1990) kardeşi S.E.'nin arkadaşları olan H.T.Ö. ve F.Ö. (1990)'nün kardeşinin parasını yediklerini, hatta araç kiralama yaptıklarını öğrenince durumu babası N.E. (1967)'ye anlatarak kardeşine sahip çıkmak için duruma müdahale etmek istedi.

Baba N.E. oğlu S.E.'yi korumaya almak için hemen telefonla arayıp kiraladıkları aracı getirmelerini söyledi ve bir süre sonra şahısların araçla birlikte ağabey F.E.'nin işyerine gelmelerini sağladı.

Burada çıkan tartışmada baba ve ağabeyin H.T.Ö. ve F.Ö.'ye kızmaları neticesinde F.Ö. ağabey F.E.'nin üzerine yürüyerek dövmek istedi. Arbedenin büyümesiyle darp edilen F.E. kaçmaya çalışan F.Ö.'yü bacağından ısırdı. Bu esnada baba N.E. araya girerek kavgaya müdahale etti.

Polise ifade veren F.Ö. işyerinde çıkan kavgada F.E.'nin kendisine küfür ederek üzerine yürüdüğünü, kendisinin de şahsa vurarak kaçmak istediği esnada bacak ısırma olayının gerçekleştiğini, yine kaçarken tehdit de edildiğini söylediği öğrenildi.

Alkol ve hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilen şahıslarla ilgili tahkikat devam ediyor.

araç kiralama bacak ısırma esnaf kavga