MHP Karaman'a aday ithal etti

TAKİP ET

MHP Karaman Milletvekili Adayı olarak, Konya'dan aday ithal etti

MHP Karaman Milletvekili Adayı olarak, Konya'dan aday ithal etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Konya Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Korkmaz, Karaman 1. sıra Milletvekili Adayı olarak açıklandı.

MHP MYK üyesi Hüseyin Korkmaz, 24 Haziran'da yapılacak Genel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Konya Milletvekili Aday Adayı olarak başvuru yapmıştı.

Aday Adaylığı sürecinde Konya ve ilçelerinde çalışmalar yapan Korkmaz'ın Karaman'a görevlendirilerek 1. Sıra Milletvekili Adayı yapılması Karaman'da şaşkınlıkla karşılandı.



Karaman'da daha önce mevcut Karaman Milletvekili olan Recep Konuk'un da, Konya'dan aday adayı olmasının ardından, AK Parti Genel Merkezi tarafından Karaman 1. Sıra Milletvekili Adayı olarak görevlendirilmesinden sonra MHP'nin de Genel Merkez atamasıyla Milletvekili Adayı belirlemesinin seçimlere nasıl yansıyacağı merak ediliyor.



 

24 Haziran aday adayı AK PARTİ Genel Merkez ataması Genel Seçimler Hüseyin Korkmaz Karaman 1. sıra Milletvekili Adayı Karaman Milletvekili konya Konya Milletvekili Aday Adayı MHP MHP Karaman Milletvekili Adayı MHP MYK üyesi milletvekili adayı Milliyetçi H