MHP Karaman Merkez ilçe kongresi yapıldı

TAKİP ET

Başkan M

Başkan M. Mustafa Gözel’in, tek liste ile girdiği kongreye; İl Başkanı Mahmut Ünüvar, Belediye Başkanları Savaş Kalaycı, Yüksel Büyükkarcı ve Recep Boyacıoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Yusuf Başkocagil ile ilçe ve belde başkanları katıldı.



Kongre alanına pandemi nedeni ile sadece delegasyon alınırken, maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edildi.

Divan başkanlığına Genel Başkan Başdanışmanı Ali Güler, divan üyeliklerini ise Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile eski merkez ilçe başkanlarından Mehmet Ali Demir'in getirildiği kongrede, İl Başkanı Mahmut Ünüvar bir konuşma yaparak, kongre süresince kurallara uyulması çağrısında bulundu.



Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin mesajının okunduğu kongrede söz alan Başkan M. Mustafa Gözel, göreve geldikleri günden itibaren, merkez, ilçe ve belde teşkilatlarının yoğun bir çalışma ortaya koyduklarını belirterek, tüm kadroların daha genç, daha aktif ve daha katılımcı hale getirdiklerini söyledi.



Başkan Gözel konuşmasında, "Şehrimizin her bir köşesinde hemşehrilerimizi milli bekamızın günümüzdeki mücadelesine katılmaya, ülkü birliği yapmaya ve memlekete sahip çıkmaya davet edeceğiz. Üzerine titrediğimiz, hassasiyetle ilerlediğimiz ve önemli mesafeler aldığımız saha çalışmalarımız sonucunda, hemşehrilerimiz tıpkı 31 Mart’ta olduğu gibi, 2023’te de görevin, sıranın ve sorumluluğun Milliyetçi Hareket Partisi’nde olduğunu işaret edecektir" dedi

Başdanışman Ali Güler'in, MHP’li belediyelerin çalışmaları ve Cumhur İttifakı konularına değindiği konuşmasının ardından oy kullanma işlemine geçildi.

Aktekke Çay Bahçesi Ali Güler Cumhur İttifakı devlet bahçeli Karaman Belediye Başkanı kongre M. Mustafa Gözel Mahmut Ünüvar Mehmet Ali Demir Merkez İlçe Kongresi MHP Milliyetçi Hareket Partisi pandemi Recep Boyacıoğlu Savaş Kalaycı ülkü birliği ülkü ocakl