MHP ilçeleri tamamladı

TAKİP ET

MHP Karaman İl Başkanlığı seçimleri öncesinde, Karaman Merkez İlçe ve 5 ilçe başkanlarının belirlendiği kongreler yapıldı

MHP Karaman İl Başkanlığı seçimleri öncesinde, Karaman Merkez İlçe ve 5 ilçe başkanlarının belirlendiği kongreler yapıldı.

Karaman MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar, MHP Merkez İlçe Başkanı M. Mustafa Gözel ve MHP Genel Başkan Başdanışmanı Ali Güler ile Belediye Başkanları Recep Boyacıoğlu ve Ahmet Arı'nın katıldığı kongrelere sadece delegeler katıldı.

Hafta sonu yapılan kongrelerde 3 ilçede yeni yönetimler oluşturuldu. MHP teşkilatları bu ilçelerde de tek liste ile seçime girdi.

[caption id="attachment_44670" align="alignnone" ] Kazımkarabekir[/caption]

Sarıveliler’de Kasım Tunç, Başyayla’da Abdulkafi Bulut ve Kâzımkarabekir’de İbrahim Bardakçı ilçe başkanı olarak belirlendiği kongrelerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kongreler için gönderdiği mesajları okundu.

[caption id="attachment_44673" align="alignnone" ] Başyayla[/caption]

Gerçekleştirilen kongrelerle; MHP Karaman Merkez İlçe Başkanı M. Mustafa Gözel, MHP Ayrancı İlçe Başkanı Memiş Vural, MHP Başyayla İlçe Başkanı Abdulkafi Bulut, MHP Ermenek İlçe Başkanı Servet Turgut, MHP  Sarıveliler İlçe Başkanı Kasım Tunç, MHP  Kazımkarabekir İlçe Başkanı İbrahim Bardakçı olarak belirlendi.

[caption id="attachment_44672" align="alignnone" ] Sarıveliler[/caption]

Tamamlanan ilçe kongrelerinden sonra sıra MHP Karaman İl Kongresine geliyor. Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanlığı Kongresine de mevcut MHP İl Başkanı Mahmut Ünüvar'ın tek aday gösterilmesi bekleniyor. Karaman MHP İl Kongresi Ekim ayında gerçekleştirilecek.

Abdulkafi Bulut Ahmet Arı Ali Güler ayrancı Ayrancı İlçe Başkanı başyayla Başyayla İlçe Başkanı devlet bahçeli ermenek Ermenek İlçe Başkanı İbrahim Bardakçı Karaman Karaman Merkez İlçe Başkanı Karaman MHP İl Başkanı Karaman MHP İl Kongresi kasım tunç kazı