Mehmet Ekici'ye veryansın

TAKİP ET

Süper Lig'de dün oynanılan Fenerbahçe - Ankaragücü karşılaşmasında ortalık yine fena karıştı

Süper Lig’de dün oynanılan Fenerbahçe - Ankaragücü karşılaşmasında ortalık yine fena karıştı. Ankaragücü – Fenerbahçe maçı 1-1’lik skorla tamamlanırken maçın son dakikalarında saha, Mehmet Ekici ile Canteros arasındaki kargaşa sebebiyle karıştı. Hakem Mete Kalkavan, pozisyonları VAR incelemesi sonucu değerlendirdi ve Harun Tekin sarı kart, Mehmet Ekici ve Canteros da kırmızı kart gördü. Maç yorumcusu Hakan Ateşler Fanatik TV’de, Mehmet Ekici’nin pozisyonunu yorumladı.


Fenerbahçeli tecrübeli oyuncu Mehmet Ekici’nin maç sırasında yaptığı hareketlere anlam veremediğini açıklayan Hakan Ateşler, bu yapılan hainliktir dedi. Ankaragücü maçında kırmızı kart gören Mehmet Ekici Galatasaray ile oynanılacak olan derbi maçta cezalı olması sebebiyle forma giyemeyecek.


Mehmet Ekici’nin yaptığı anlamsız


Fenerbahçe’li Mehmet Ekici’nin ortada hiçbir şey yokken gereksiz yere yaptığı davranışların yanlış olduğuna değinen Hakan Ateşler bu olayların yaşanmasının takıma büyük oranda zarar verdiğini ifade etti. Mehmet Ekici gibi yılların verdiği tecrübeyle maça çıkan bir oyuncunun Galatasaray derbisi öncesi bu tarz davranışlar yapması Fenerbahçe’ye karşı yapılmış olan bir hainliktir.


Fenerbahçe yaşadığı zor günler için bu dönemde bağış kampanyası düzenlerken, küçük paraların hesabını yaparken sen trilyonlar kazanan bir futbolcu olarak takımını böyle bir derbi maç öncesinde yalnız bırakıyorsun” dedi.

Ankaragücü derbi Fanatik TV fenerbahçe galatasaray Hakan Ateşler Harun Tekin kırmızı kart Mehmet Ekici mete kalkavan süper lig VAR