Mama Sandalyeleri

TAKİP ET

Bebeklerimize yemek yedirmek hayli zahmetli olduğu için mama sandalyeleri kullanmak gerekmektedir

Bebeklerimize yemek yedirmek hayli zahmetli olduğu için mama sandalyeleri kullanmak gerekmektedir. Ancak her mama sandalyesi aynı kalitede olmamaktadır. Bu sebeple seçim yaparken hem bebeğinizin hem de kendinizin konforunu düşünmelisiniz. İşte tüm bunları aynı anda sağlayacak modeller sitemizde sizler için sergilenmektedir.

Yükseklik Ayarlayabilme

Oturduğunuz yerin yüksekliğine göre sizler de mama sandalyesinin yüksekliğini ayarlayabilirsiniz. Bu sayede aşağı doğru eğilmek ya da yukarı doğru uzanmak zorun da kalmayacak ve bebeğiniz ile aynı hizada olacaksınız.

Ayrıca sitemizde yer alan mama sandalyeleri bebeklerinizin olası hareketlerine kaşı maksimum denge sistemine sahiptir. Siz farkında olmasanız dahi bebeğinizin aşağıya doğru sarkması neticesinde dahi mama sandalyesinin dengesi bozulmayacak ve bebeğiniz emniyet kemerinin de sağladığı güvenlik ile sorunsuz bir şekilde yemeğini yiyebilecektir.

Sizler de hem bebeğiniz hem de kendiniz için bu mama sandalyeleri arasından bir seçim yaparak uygun fiyatlarla siparişlerinizi verebilirsiniz. Siparişleriniz en kısa süre içerisinde kargoya verilerek sizlere ulaştırılacaktır. Bunun için www.welcomebaby.com.tr adresimize girebilir ve anında siparişlerinizi verebilirsiniz.

mama sandalyeleri