Lütfi Elvan'a Karaman'dan fahri doktora ünvanı

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin 2020-2021 eğitim-öğretim yılı açılışı ve fahri doktora unvanı takdim törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Karaman Va

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin 2020-2021 eğitim-öğretim yılı açılışı ve fahri doktora unvanı takdim törenine Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, AK Parti Karaman Milletvekili Av. Selman Oğuzhan Eser, Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül, AK Parti İl Başkanı Av. Abidin Çağlayan, İl Genel Meclisi Başkanı Adem Kapar, İl Emniyet Müdürü Ayhan Taş, üniversite rektör yardımcıları, dekan ve müdürler, bölüm başkanları, akademik ve idari personel, öğrenci temsilcileri ve davetliler katıldı.



Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinin 2020-2021 eğitim-öğretim yılı açılış töreni akabinde, Lütfi Elvan'ın özgeçmişi ve Üniversite Senatosunun 16 Temmuz 2020 tarihli kararının okunarak, Rektör Prof. Dr. Mehmet Akgül tarafından TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan'a cübbe giydirildi.



Uzun yıllar üstlendiği yüksek düzeyde sorumluluklar, aldığı kararlar ve gerçekleştirdiği projelerle Karaman'a pekçok alanda önemli hizmetler veren Lütfi Elvan'a, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Anabilim Dalı'nda Fahri Doktora Unvanı takdim edildi.





Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi

724 akademisyen, 325 öğretim üyesi, 18 binden fazla öğrencinin bulunduğu Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, toplam 11 fakülte, 6 meslek yüksekokulu, 2 yüksekokul, 22 uygulama ve araştırma merkezi ile faaliyet gösteriyor.



Toplam 202 önlisans, lisans ve lisansüstü düzeyde programı ile yükseköğrenim fırsatı sunan üniversitede, ihtiyaç duyulan alanlarda yeni bölüm ve programlar için çalışmalar da devam ediyor.

Abidin Çağlayan açılış Adem Kapar Ayhan Taş fahri doktora unvanı karamanoğlu mehmetbey üniversitesi lütfi elvan Mehmet Akgül Mehmet Alpaslan Işık Savaş Kalaycı selman oğuzhan eser Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi tbmm türkiye büyük millet meclisi