Kuşyuvası'nda feci kaza

TAKİP ET

Uçuruma yuvarlanan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı

Uçuruma yuvarlanan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de ağır yaralandı.

Karaman'ın Ermenek ilçesinden Alanya'ya geçiş yolu olan Kuşyuvası Mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanan 07 ZAB 20 plakalı otomobildeki Avukat Durdu Mehmet Arslan (54) ile sürücü Ayhan Kara (35) kaza yerinde hayatını kaybetti.

Yaklaşık 150 metre derinliğe sahip uçuruma yuvarlanan otomobilden Adem Kara (44) ve Muhammet Eralp (47) de ağır yaralı olarak çıkarıldılar.

Kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, çevredekilerin de yardımları ile uçurumdan çıkarılabilen yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazada vefat edenlerin cenazeleri de Alanya Allaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazada hayatını kaybeden sürücü Ayhan Kara'nın Ermenek Cezaevinden tahliye olarak, Alanya'nın Mahmutlar Mahallesindeki evine döndüğü öğrenildi.

Jandarmanın kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

07 ZAB 20 Adem Kara alanya Alanya Allaaddin Keykubat Üniversitesi Ayhan Kara Durdu Mehmet Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ermenek Ermenek Cezaevi Karaman Kuşyuvası Mevkii Mahmutlar Mahallesi Muhammet Eralp trafik kazası