KTSO'dan Zafer Bayramı mesajı

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladılar

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladılar.

"Aziz Milletimizin en önemli değerlerinden olan, özgürlüğünü muhafaza uğruna verdiği mücadele sonrasında kazanılan büyük zaferin 95. yıldönümünü idrak etmenin mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşamaktayız. 26 Ağustos 1922’de başlayıp, 30 Ağustos'ta Dumlupınar'da Mustafa Kemal Atatürk'ün Başkumandanlığında, zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi, işgale uğrayan ülke topraklarımızı geri almamızın ve vatanımızın canımızdan aziz olduğunun tüm dünyaya ilanıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatan, millet, bağımsızlık ve bayrak gibi değerlerimiz için canlarını feda eden ve bugün sahip olduğumuz imkanların temellerini atan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor; Zafer Bayramınızı kutluyoruz."

karaman ticaret ve sanayi odası Mustafa Gökhan Alkan mustafa toktay Zafer Bayramı