Köylerde hırsızlıklar devam ediyor

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Akçaşehir'de yaşanan bir seri soygunu, dün de Çakırbağ ev Çiğdemli Köylerindeki hırsızlık vakalarını sizlere aktarmıştık

Geçtiğimiz günlerde Akçaşehir'de yaşanan bir seri soygunu, dün de Çakırbağ ev Çiğdemli Köylerindeki hırsızlık vakalarını sizlere aktarmıştık.

Karaman'a bağlı köylerde meydana gelen hırsızlık olayları ilgili haberler elimize ulaşmaya devam ediyor. Son dönemdeki bu olayların artışı dikkat çekici bir hale geldi.

Merkeze bağlı Göztepe Köyü'nden İ.D. adlı şahsın tarlasında bulunan 40 top damlama sulama borusunun çalındığı bildirildi.

Yine Göztepe Köyünden O.T. isimli vatandaşın da tarlasında bulunan sulama motoru elektrik panosu içindeki bakır elektrik kablolarının çalındığı tespit edildi.

Çoğlu Köyü'nden de aynı gün yapılan ihbarla D.E. adlı vatandaşa ait tarladan 60 top damlama sulama borusunun çalındığı belirlendi.

Kılbasan Köyü'nde de yine aynı gün bir hırsızlık olayı yaşandı. E.B. adlı vatandaşın tarlasında bulunan sulama motoru elektrik trafosu ile elektrik panosu arasındaki 12 metre uzunluğundaki bakır kablonun çalındığı bildirildi.

Hırsızlıkları gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanma çalışmaları devam ediyor.

akçaşehir bakır elektrik kabloları Çakırbağ çiğdemli Çoğlu Köyü damlama sulama borusu elektrik panosu Göztepe hırsızlık Karaman kılbasan sulama motoru