Kovalamacayla yakalandı

TAKİP ET

Karaman'da saat 02:00 sıralarında meydana gelen silahlı saldırı şüphelisi, polis kovalamacası ile yakalandı

Karaman'da saat 02:00 sıralarında meydana gelen silahlı saldırı şüphelisi, polis kovalamacası ile yakalandı.

Kazım Karabekir Paşa Mahallesinde bir evin önünde silahlı saldırı gerçekleştiren şüpheli, olay yerinden kaçarken polise yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, yaşanan iki grup arasındaki  kavganın ardından, Öğretmenevi yakınlarındaki bir alışveriş merkezi yanında meydana gelen kurşunlama olayına karıştığı iddia edilen bir otomobilin peşine düşen polis ekipleri bir süre devam eden kovalamaca sonrasında Tabduk Emre Mahallesinde, şüpheli aracı yakaladı.

Araç içerisinde bulunan Mahir T. (28), Ercan T.(22) ve Uğur G. (29) isimli şüpheliler polis tarafından gözaltına alındılar. ޞüphelilerin kavgada yaralanmış olmaları nedeniyle olay yerine sağlık ekipleri de çağırıldı.

Saldırıda isabet alan evde yaralanan kimse olmazken, kavgalı gruplar arasındaki çatışmada başından ve göğüs kısmına isabet eden saçmalarla yaralanan  Ahmet Altun (31) ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Yasin Kiş (24) adlı şahısların Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındıkları öğrenildi.

Olayla ilgili olarak yakalanan, bir adet av tüfeği de içinde yapılan aramada ele geçirilen otomobil otoparka çekilerken, olayla ilgili diğer gruptaki şahısların yakalanma çalışması başlatıldı.

ikamet kurşunlama Karaman Kazım Karabekir Paşa Mahallesi kurşunlama öğretmenevi polis kovalamacası silahlı saldırı tabduk emre mahallesi