Korkuluk demiri öldürüyordu

TAKİP ET

Karaman'da meydana gelen bir trafik kazasında, başka bir sürücünün çarptığı korkuluk demiri, bir otomobilin ön camına düştü

Karaman'da meydana gelen bir trafik kazasında, başka bir sürücünün çarptığı korkuluk demiri, bir otomobilin ön camına düştü.

Cumhuriyet Mahallesinde meydana gelen bir trafik kazasında, sürücülüğünü Süleyman Kazanç'ın yaptığı 70 DV 993 plakalı otomobil köprülü kavşaktaki korkuluk demirlerine çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan otomobil aynı şeritte seyir halindeki bir traktöre de çarptı.

Bu sırada otomobilin çarpması ile yerinden kopan korkuluk demiri, köprülü kavşağın alt kısmında seyir halinde olan 34 ER 4554 plakalı bir otomobilin ön camına düştü. Bir anda demir korkuluğun altında kalan araç sürücüsü Tolga Özbek ölümden kıl payı ile kurtuldu.



Kaza esnasında, önündeki aracın kaza yaptığını görerek yavaşlayan bir başka otomobil olan Yılmaz Göktaş'ın kullandığı 70 DD 164 plakalı otomobile de sürücülüğünü Muzaffer Arı'nın yaptığı 42 CCA 95 plakalı araç arkadan çarptı.

Kazalar nedeniyle tüm şeritleri kaza yapan araçlarla kapanan köprülü kavşaktaki trafik, trafik polislerinin çalışmalarının ardından araçların çekicilerle kaldırılması ile yeniden normale döndürülebildi.

Tüm sürücülerin yaralanmadan kurtuldukları kazalarla ilgili soruşturmaların devam ettiği öğrenildi.

Fotoğraflar: Anadolu Ajansı

34 ER 4554 42 CCA 95 70 DD 164 70 DV 993 cumhuriyet mahallesi Karaman köprülü kavşak Muzaffer Arı Süleyman Kazanç Tolga Özbek trafik kazası traktör