Konya'da Suriyeli fuhuş skandalı

TAKİP ET

Türkiye'nin en muhafazakar şehirlerinden olarak bilinen Konya'da Suriyeli fuhuş rezaleti büyüyor

Türkiye'nin en muhafazakar şehirlerinden olarak bilinen Konya'da Suriyeli fuhuş rezaleti büyüyor.

Savaştan kaçarak sığındıkları Türkiye'de sürekli karıştıkları olaylarla gündeme gelen Suriyeli mülteciler pek çok şehirde sorun olmaya devam ediyor.

Son olarak geçtiğimiz günlerde bir kafeye baskın düzenledikleri iddia edilen 10 kişilik Suriyeli grubu Konyalı vatandaşlar tarafından linç edilmekten polis kurtarmıştı.

Çocuk tecavüzünden gaspa, cinayetten hırsızlığa kadar pek çok suçla gündemden düşmeyen mülteciler Konya'da fuhuş rezaletiyle yeniden yüksek sesle konuşuluyor.

Alaaddin Haber sitesinden Ali Özyiğit'in hazırladığı özel haber dosyasıyla Konya gündemine gelen olayda Konya'nın en merkezi bölgelerinde yaşanan Suriyeli Fuhuş skandalı ve Konyalıların büyük rahatsızlığı dile getirildi.

Ali Özyiğit haberinde, Rampalı çarşı civarı, İş Bankası civarı, Karatay Belediyesi civarı, Mevlana civarı gibi merkezi bölgelerde yaşanan rezaletler dile getirilerek yetkililerden acil çözüm beklendiği dile getiriliyor.

Akşam 21'den sonra adı geçen bölgelerin Suriyeli fuhuşun merkezi haline geldiği belirtilen haberde, bu bölgelerden hareket eden Suriyelilerin apart evleri ve özellikle sanayilerdeki depoları fuhuş mekanı olarak kullandıklarının altı çiziliyor.