KMÜ ve Belediyeden kompozisyon yarışması

TAKİP ET

Karaman Belediyesi ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) "Dilimiz Kimliğimiz" konulu yarışma düzenledi

Karaman Belediyesi ile Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) "Dilimiz Kimliğimiz" konulu yarışma düzenledi.

Tüm Türkiye'deki örgün önlisans, lisans ve yüksek lisans öğrencilerine açık olan yarışmaya başvurular 25 Aralık tarihinde başlayacak.

Dil ve milli kimlik ilişkisi, dil ve kültür ilişkisi, dilde yaşanan yabancılaşma karşısında toplumda Türkçe bilincinin oluşturulması, Türkçeye sahip çıkma yönünde milli şuur oluşturulması ve dil seferberliği, dil ve kişilik gelişimi, Karamanoğlu Mehmet Bey ve Türkçe gibi konular hakkında kompozisyonların kabul edileceği yarışmaya son müracaat tarihi 2 Mart 2018.

Karaman Belediyesi ve Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi resmi internet sitelerinde 7 Nisan 2018 tarihinde sonuçları açıklanacak olan kompozisyon yarışmasında, birinciye 7 bin TL, ikinciye 5 bin TL, üçüncüye 3 bin TL ve yarışmaya katılan beş kişiye de biner TL teşvik ödülü belirlendi.

Yarışmaya katılacakların yazdıkları metinleri kompozisyon@kmu.edu.tr adresine elektronik posta yoluyla göndermeleri istenen yarışmayla ilgili detaylı bilgi de http://sks.kmu.edu.tr adresinde.

Dilimiz Kimliğimiz Karaman Karaman Belediyesi Karamanoğlu Mehmet Bey karamanoğlu mehmetbey üniversitesi kmü kompozisyon yarışması türkçe yarışma