KMÜ BESYO özel yetenek sınavı 3 - 4 Temmuz'da

TAKİP ET

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Özel Yetenek Sınavı Klavuzu yayımlandı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Özel Yetenek Sınavı Klavuzu yayımlandı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, 2017 - 2018 dönemi için Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümüne 20 kadın, 30 erkek toplam 50 ve milli sporcu kontenjanıyla da 4'ü kadın 10 öğrenci alacak.

2017-YGS sınavında herhangi bir puan türünden 150 ve üzeri puan alanlar ve spor lisesi ve diğer liselerden mezun adaylardan 2017-YGS'de herhangi bir puan türünde 200 ve üzeri puan alanların Özel Yetenek Sınavı müracaatları kabul edilecek.

KMÜ BESYO ön kayıt başvuruları 5 - 15 Haziran 2017 tarihlerinde http://onkayitbesyo.kmu.edu.tr adresinden online olarak yapılacak.

Sınava kesin kayıt hakkı kazananlar 16 Haziran’da açıklanacak listede bildirilecek. Kesin kayıtlar da 19 - 23 Haziran tarihlerinde KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokuluna yapılacak.



KMÜ BESYO özel yetenek sınavları ise 3 - 4 Temmuz tarihlerinde BESYO Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Özel Yetenek Sınavında başarılı olanlar 07 Temmuz’da açıklanacak.



KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu özel yetenek sınavları hakkında ayrıntılı bilgiye http://besyo.kmu.edu.tr/ adresinden ulaşılabilir.

2017-YGS Beden Eğitimi Öğretmenliği Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu BESYO Karaman karamanoğlu mehmetbey üniversitesi kmü Özel Yetenek Sınavı