Kız Yurdu

TAKİP ET

Kız yurdumuz İstanbul'un merkezi konumunda rahat ve bir o kadar da huzurlu ortamı ile sizlere yüksek öğretiminiz boyunca hizmet vermektedir

Kız yurdumuz İstanbul’un merkezi konumunda rahat ve bir o kadar da huzurlu ortamı ile sizlere yüksek öğretiminiz boyunca hizmet vermektedir. Kız yurdumuz öğrencilerimizin güvenliği ve konforlu, rahat bir eğitim hayatı yaşamaları için özel olarak tasarlanmıştır. Kız yurdumuzda ilgili detaylı bilgiyi https://www.aydinuniversitesikizogrenciyurdu.com adresinden öğrenebilirsiniz.

Kız Yurdumuzda Evinizde Hissedeceksiniz


Kız yurdumuzda kendinizi evinizde gibi hissedeceksiniz. Kız yurdu binamızda yedi gün yirmi dört saat güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Yurdumuz öğrencilerimizin kendilerini rahat ve huzurlu hissetmeleri için tasarlanmış olan yeşillik alanlara sahiptir. Kız yurdu konfor ve rahatlık üzerine tasarlanmış ve sizler için on iki ay boyunca hizmet vermektedir.

Kız Yurdu Odalarımız


Kız yurdu odalarımız 1,2,3 ve 4’er kişiliktir. Her odada özel banyo, şehir manzarası veya iç bahçeye bakan pencereler, elektronik kartlı giriş, mini bar, kişiye özel gardırop ve çalışma masasının yanı sıra değerli eşyalarınızı saklamanız için kişisel kasalar ile donatılmıştır. Kız yurdumuzda ücretsiz Wi-Fi hizmeti de mevcuttur. Yurdumuz İstanbul’da konforlu bir yaşam imkanı sunmaktadır.

Kız yurdu