Kız çocuğunu kaçırdılar

TAKİP ET

Haber Merkezi - Başkışla Köyü'nden gece saatlerinde kaybolduğu bildirilen 15 yaşındaki bir kız çocuğunu bulmak için harekete geçen Karaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri detaylı bir soruşturma başla

Haber Merkezi - Başkışla Köyü'nden gece saatlerinde kaybolduğu bildirilen 15 yaşındaki bir kız çocuğunu bulmak için harekete geçen Karaman İl Jandarma Komutanlığı ekipleri detaylı bir soruşturma başlattı.

Kayıp kız çocuğunun gidebileceği her yönde titiz bir çalışma yapan jandarma, tüm kamera kayıtlarını ve plaka tanıma sistemlerini tek tek incelemeye aldı.

15 yaşındaki kız çocuğunun kullandığı telefon hattını da incelemeye alan ekipler, anlık sinyal takibi yaparak neticeye ulaştılar.

Başkışla Köyü'nden kaybolan kız çocuğunu, ertesi gün Karaman şehir merkezinde 2 erkek şahısla birlikte buldular.

Jandarmanın başarılı operasyonu ile bulunan çocuğun verdiği ifadesinde, yanındaki 2 kişi tarafından tehdit edilerek zorla alıkonulduğunu, kendisine uyuşturucu ve uyarıcı hap kullandırdıklarını söylediği öğrenilirken, olayla ilgili adli tahkikatın devam ettiği bildirildi.

anlık sinyal takibi Başkışla Köyü jandarma Kamera kayıtları Karaman Karaman İl Jandarma Komutanlığı kız çocuğu plaka tanıma sistemleri uyarıcı hap uyuşturucu