Kent Meydanında iftar coşkusu

TAKİP ET

Karaman Belediyesinin düzenlediği dev iftar sofrası programı, Karamanlıların yoğun ilgisini gördü

Karaman Belediyesinin düzenlediği dev iftar sofrası programı, Karamanlıların yoğun ilgisini gördü.

Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında kurulan iftar sofrasına Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan da katıldı.

Her yıl Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından iftar sofrası etkinliği, mahallelerin ardından, kent meydanındaki dev organizasyonla noktalandı.

İftar yemeğine; Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Vali Fahri Meral, AK Parti Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep ޞeker, Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Er, Daire Müdürleri, Protokol Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.



İftar programında halkı selamlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan konuşmasında şu ifadelere yer verdi. “Bugün Karaman için çok önemli bir gün. Sayın Bakanımızın katılımıyla, İbrala Barajı İçme Suyu Tesisleri’nin ve Türk Dünyası Kültür Parkı’nın açılışını gerçekleştirdik. Artık tüm musluklardan damacana tadında tatlı su akacak ve çok daha sağlıklı su içeceğiz. Terfi merkezinden çıkan içme suyu yaklaşık 27 kilometre mesafesi bulunan hattı takip ederek şehre ulaşıyor. İnşallah birkaç gün içerisinde farkı hissedeceksiniz. Türk Dünyası Kültür Parkı’nı da tüm vatandaşlarımızın görmesini istiyorum. Vali Hakkı Teke Hoşgörü Ormanı’nın bulunduğu alan bambaşka bir yer oldu. ޞehre çok yakın ve harika bir manzarası var. Aileniz ve sevdiklerinizle gelerek piknik yapabilir, sosyal donatılardan faydalanabilir ve gezerek hoşça vakit geçirebilirsiniz. Karamanımıza hayırlı olsun, Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Tüm hemşerilerime şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

İftar öncesi Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Karaman Milletvekilleri Recep Konuk ve Recep ޞeker de konuşma yaptı.

açılış Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ertuğrul çalışkan Fahri Meral İbrala Barajı İçme Suyu Tesisleri iftar sofrası kalkınma bakanı Karaman Karaman Belediyesi lütfi elvan Mehmet Er recep konuk recep şeker tatlı su Türk Dünyası Kültür Parkı Vali Hakkı