Kaza bir aileyi yok etti

TAKİP ET

KARAMAN () - Karaman'da otomobilin köprü ayağına çarpması sonucu hayatını kaybeden Mustafa Atasever (37), Ömer Atasever (70) ve Hatice Sümeyra Atasever'in (2) cenazeleri defnedildi

KARAMAN (AA) - Karaman'da otomobilin köprü ayağına çarpması sonucu hayatını kaybeden Mustafa Atasever (37), Ömer Atasever (70) ve Hatice Sümeyra Atasever'in (2) cenazeleri defnedildi.

Karaman Devlet Hastanesi morgundan Siyahser Camisine getirilen Mustafa, Ömer ve Hatice Sümeyra Atasever’in cenazeleri için tören düzenlendi.

Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından baba, dede ve torun dualarla Siyahser Mezarlığı'nda toprağa verildi.



Cenaze namazına ölenlerin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mustafa Atasever (37) yönetimindeki 33 U 0395 plakalı otomobil, Karaman-Mersin karayolunun 5. kilometresindeki köprünün ayağına çarpmış, olay yerinde sürücünün babası Ömer Atasever (70) yaşamını yitirmiş, sürücü ve kızı Hatice Sümeyra Atasever de (2) kaldırıldığı Karaman Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.



Trafik kazasında ağır yaralanan ve beyin kanaması geçirdiği bilgi edinilen 8 yaşındaki Merve Reyhan Atasever'in de hayatta kalma mücadelesini kaybettiği öğrenildi.

Küçük Merve Reyhan'ın da hayatını kaybetmesi ile kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e ulaştı. Kaza neticesinde 5 kişilik Atasever ailesinde sadece anne Bediha Atasever (36) ve 12 yaşındaki Ömer Atasever yaralı olarak hayatta kaldılar.

33 U 0395 cenaze Hatice Sümeyra Atasever Karaman karaman devlet hastanesi Mersin karayolu Merve Reyhan Atasever Mustafa Atasever Ömer Atasever Siyahser Camisi Siyahser Mezarlığı trafik kazası