Kayıp kız sabaha karşı bulundu

TAKİP ET

Haber Merkezi - Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki evinden ayrılmasının ardından, bir daha kendisinden haber alınamayan Meliha Akbulut'un kaybolduğu bilgisi, Karaman'da büyük endişeye neden olmuştu

Haber Merkezi - Mehmet Akif Ersoy Mahallesindeki evinden ayrılmasının ardından, bir daha kendisinden haber alınamayan Meliha Akbulut'un kaybolduğu bilgisi, Karaman'da büyük endişeye neden olmuştu.

Kayıp haberini okuyan binlerce Karamanlı, üzüntülerini dile getirerek, kısa sürede bulunması için temennide bulunmuştu.

Karamanlıların bu duaları karşılık buldu ve Meliha'nın sabaha karşı bulunduğu bilgisi haber merkezimize ulaştı. Edinilen bilgilere göre, eşgal bilgileri her yere dağıtılan Meliha Akbulut, yayımlanan kayıp haberi ile bir anda sosyal medyada Karaman gündemi oldu.



Kayıp kız için Karaman Emniyet Müdürlüğü de özel bir ekip kurdu. Kurulan özel ekip çok sayıda mobese kaydını incelerken, birçok kişinin de ifadeleri alındı.

Teknik aramanın yanında sahada da arama faaliyetleri sürdüren ekipler, kayıp Meliha'yı Tapdukemre Mahallesi'nde bir parkta sabah saatlerinde bitkin halde buldu. Karaman Devlet Hastanesi'ne götürülen Meliha Akbulut sağlık kontrolünden geçirildi.

Polis merkezindeki işlemlerin ardından ailesine teslim edilen Akbulut'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karaman karaman devlet hastanesi Karaman gündem karamanlı kayıp kız mehmet akif ersoy mahallesi Meliha Akbulut Tapdukemre Mahallesi